Contact

Omdat wij veel in gesprek zijn verzoeken wij onze cliënten om zoveel mogelijk gebruik te maken van het contactformulier op deze pagina. Indien u ons toch telefonisch wil bereiken kan dat via onze clientnummer 06– 25 43 19 71. Indien u de voicemail krijgt wordt u verzocht deze in te spreken en bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Voor intercollegiaal overleg kunt u bellen naar 06 – 21 68 75 76. Ook dan is de mogelijkheid dat u de voicemail te horen krijgt groot, Spreekt u deze a.u.b. in zodat wij u indien gewenst terug kunnen bellen.

Omdat de praktijk vanuit de basis GGZ niet kan voorzien in crisissituaties dient u in dergelijke gevallen te allen tijde contact op te nemen met de dienstdoende huisarts.

Aanmeld- / contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

geboortedatum (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

De door u via dit contactformulier verstrekte gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming uitsluitend voor dit doel gebruikt en niet aan derden verstrekt. Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ja, ik ga akkoord

Adres en route

Het bezoekadres van Pilafortis is gelegen op de tweede verdieping van Boekhuis de Kleine Tovenaar. Dit ligt aan de Hoekstraat 1a, centraal in kerkdorp Maasniel. Er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zij-/achterkant van het gebouw. We informeren nieuwe cliënten goed over de bereikbaarheid en toegang tot het gebouw.

Het correspondentieadres is Julianalaan 13,
6042 JD, Maasniel-Roermond.

Indien gekozen wordt voor een afwijkend adres voor de begeleiding worden hierover met u persoonlijk afspraken gemaakt.

Overig

  • BIG registratienummer: 1906683525
  • AGB praktijkcode: 94-(0)59839
  • AGB code M. Pansters: 94-(0)1930
  • KvK nummer: 60320850

 

Wachttijd

Update 31-03-2020
De wachttijd voor een eerste gesprek ​is een aantal weken. In de tijd varieert dat enigszins (actuele wachttijden op grond van de door ons aangeleverde gegevens zijn ook te vinden op de site van uw zorgverzekeraar). Direct aansluitend op het eerste gesprek volgt de verdere behandeling.

In bepaalde periodes kan de wachttijd oplopen naar drie maanden. In dat geval hanteren wij altijd een ​korte aan​namestop, omdat wij anders niet meer op verantwoorde wijze zorg kunnen bieden. U wordt dan terugverwezen naar uw huisarts die u kan verwijzen naar een collega zorgaanbieder in de GGZ. ​Direct na een aannamestop kan het zijn dat de wachtlijst juist even heel kort is en we snel mensen kunnen aannemen.

NB: Sommige zorgverzekeraars hanteren zorgkostenplafonds. Dat betekent dat er contractuele beperkingen zijn t.a.v. het aantal trajecten dat Pilafortis kan aanbieden per jaar aan cliënten van de betreffende verzekeraar. Het kan daardoor voorkomen dat cliënten van bepaalde zorgverzekeraars op een bepaald moment in het actuele jaar niet meer door Pilafortis kunnen worden aangenomen voor vergoede zorg. Wij betreuren dit omdat we menen dat deze beperking van hun vrije zorgkeuze er niet zou moeten zijn. De beroepsgroep van vrijgevestigde GZ psychologen heeft aandacht voor dit probleem.

Ontwikkelingen praktijkruimte

Pilafortis startte in 2013 aan huis als nieuwe psychologenpraktijk. Na de eerste fase vond ik een grotere ruimte aan de Raadhuisstraat 12 in Maasniel. Deze ruimte was licht en ruim en gaf nieuwe mogelijkheden maar het pand voldeed in de loop van de tijd niet meer aan mijn kwaliteitseisen. Er worden momenteel plannen gemaakt om op termijn een geheel nieuwe mooie en toekomstbestendige praktijkplek in te richten. Als tussentijdse mogelijkheid hebben we daarnaast per juni 2020 een geschikte praktijkruimte gevonden op de tweede verdieping van Boekhuis de Kleine Tovenaar in het centrum van Maasniel. Zowel de nieuwe toekomstige ruimte als de tijdelijke praktijkruimte boven het Boekhuis staan garant voor de laagdrempelige en huiselijke sfeer die u van ons gewend bent.

Driving towards
the daylight

Driving towards the daylight.
Running from the midnight.

Trying to get my way home.
Running from the spotlight.

Trying to find the daylight.
Trying to get back home.

Joe Bonamassa