Contact

 

Ook als uw huisarts een verwijzing naar ons heeft gestuurd dient u zelf contact met ons op te nemen voor een eerste afspraak. Wij zijn helaas telefonisch minder goed bereikbaar. We zijn kleinschalig en meestal in gesprek. 

VOOR AANMELDINGEN EN BERICHTEN KUNT U ONS HET BESTE MAILEN:

Info@Pilafortis.nl 

VERMELD U DAARBIJ AUB UW TELEFOONNUMMER EN KORT DE REDEN VAN UW AANMELDING. WIJ NEMEN DAN Z.S.M. CONTACT OP.

WIJ VERZOEKEN U VRIENDELIJK DOCH DRINGEND UITSLUITEND TE BELLEN ALS U GEEN TOEGANG HEEFT TOT HET GEBRUIK VAN EMAIL. ZO KUNNEN WIJ U HET BESTE VAN DIENST ZIJN. 

BIJ VERHINDERING DIENT U UITERLIJK 24 UUR VOOR DE AFSPRAAK TE ANNULEREN PER EMAIL. ZIE OOK DE INFORMATIE OVER “NO-SHOW’ OP DE PAGINA VERGOEDINGEN.

 

Let op: De via email verstrekte gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming uitsluitend voor dit doel gebruikt en niet aan derden verstrekt. Wanneer u dit emailadres gebruikt om een bericht te sturen gaat u hiermee akkoord.

Indien een bericht via email voor u echt niet mogelijk is of als u denkt dat er iets niet goed is gegaan met het emailbericht kunt u ons telefonisch bereiken via nummer 06 – 25 43 19 71. Spreekt u dan aub de voicemail in. Zie ook de praktijkinformatie onderaan deze pagina.

 

Crisissituaties

Onze praktijk is een eerstelijns GGZ praktijk en kan daarom niet voorzien in crisissituaties.  Daarom dient u in een crisissituatie contact op te nemen met de dienstdoende huisarts.

Adres en route

 

Bezoekadres: U kunt onze praktijk vinden op de tweede verdieping van Boekhuis de Kleine Tovenaar. Dit ligt aan de Hoekstraat 1a, centraal in kerkdorp Maasniel. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zij-/achterkant van het gebouw. Zie de bordjes op de gevel van het gebouw en bij de zijdeur. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Postadres: Julianalaan 13, 6042JD Roermond

Wachttijd

Update 13-02-2023
De wachttijd voor een eerste gesprek varieert maar is doorgaans tussen de 4 tot 8 weken. Direct aansluitend op het eerste gesprek volgt de verdere behandeling. In bepaalde periodes kan de wachttijd oplopen naar drie maanden. In dat geval hanteren wij altijd een ​(korte) aan​name-stop, omdat wij anders niet meer op verantwoorde wijze zorg kunnen bieden. U wordt dan terugverwezen naar uw huisarts die u kan verwijzen naar een collega zorgaanbieder in de GGZ. ​Direct na een aannamestop kan het zijn dat de wachtlijst juist even heel kort is en we snel mensen kunnen aannemen.