Contact

Omdat wij veel in gesprek zijn verzoeken wij onze cliënten nadrukkelijk om zoveel mogelijk gebruik te maken van het contactformulier op deze pagina. Indien u ons toch telefonisch wil bereiken kan dat via nummer 06 – 25 43 19 71. Indien u de voicemail krijgt wordt u verzocht deze duidelijk in te spreken en uw nummer achter te laten. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Omdat de praktijk vanuit de basis GGZ niet kan voorzien in crisissituaties dient u in dergelijke gevallen te allen tijde contact op te nemen met de dienstdoende huisarts.

Aanmeld- / contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  geboortedatum (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  De door u via dit contactformulier verstrekte gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming uitsluitend voor dit doel gebruikt en niet aan derden verstrekt. Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

  Ja, ik ga akkoord

  Adres en route

  Het bezoekadres van Pilafortis is gelegen op de tweede verdieping van Boekhuis de Kleine Tovenaar. Dit ligt aan de Hoekstraat 1a, centraal in kerkdorp Maasniel. Er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zij-/achterkant van het gebouw. We informeren nieuwe cliënten goed over de bereikbaarheid en toegang tot het gebouw.

  Het correspondentieadres is Julianalaan 13,
  6042 JD, Maasniel-Roermond.

  Indien gekozen wordt voor een afwijkend adres voor de begeleiding worden hierover met u persoonlijk afspraken gemaakt.

  Overig

  • BIG registratienummer: 1906683525
  • AGB praktijkcode: 94-(0)59839
  • AGB code M. Pansters: 94-(0)1930
  • KvK nummer: 60320850

   

  Ontwikkelingen praktijkruimte

  Pilafortis maakt momenteel plannen om op termijn een geheel nieuwe mooie en toekomstbestendige praktijkplek in te richten. Voorlopig hebben een geschikte praktijkruimte op de tweede verdieping van Boekhuis de Kleine Tovenaar in het centrum van Maasniel. Zowel de nieuwe toekomstige ruimte als de tijdelijke praktijkruimte boven het Boekhuis staan garant voor de laagdrempelige en huiselijke sfeer die u van ons gewend bent.

  Driving towards
  the daylight

  Driving towards the daylight.
  Running from the midnight.

  Trying to get my way home.
  Running from the spotlight.

  Trying to find the daylight.
  Trying to get back home.

  Joe Bonamassa

  Wachttijd

  Update 01-06-2021
  De wachttijd voor een eerste gesprek ​is een aantal weken. In de tijd varieert dat enigszins (actuele wachttijden op grond van de door ons aangeleverde gegevens zijn ook te vinden op de site van uw zorgverzekeraar). Direct aansluitend op het eerste gesprek volgt de verdere behandeling.

  In bepaalde periodes kan de wachttijd oplopen naar drie maanden. In dat geval hanteren wij altijd een ​korte aan​namestop, omdat wij anders niet meer op verantwoorde wijze zorg kunnen bieden. U wordt dan terugverwezen naar uw huisarts die u kan verwijzen naar een collega zorgaanbieder in de GGZ. ​Direct na een aannamestop kan het zijn dat de wachtlijst juist even heel kort is en we snel mensen kunnen aannemen.

  NB: Sommige zorgverzekeraars hanteren zorgkostenplafonds. Dat betekent dat er contractuele beperkingen zijn t.a.v. het aantal trajecten dat Pilafortis kan aanbieden per jaar aan cliënten van de betreffende verzekeraar. Het kan daardoor voorkomen dat cliënten van bepaalde zorgverzekeraars op een bepaald moment in het actuele jaar niet meer door Pilafortis kunnen worden aangenomen voor vergoede zorg. Wij betreuren dit omdat we menen dat deze beperking van hun vrije zorgkeuze er niet zou moeten zijn. De beroepsgroep van vrijgevestigde GZ psychologen heeft aandacht voor dit probleem.