Contact

 

Ook als uw huisarts een verwijzing naar ons heeft gestuurd dient u zelf contact met ons op te nemen voor een eerste afspraak. 

Wij zijn helaas telefonisch minder goed bereikbaar. We zijn kleinschalig en meestal in gesprek. Wilt u daarom vooral gebruik te maken van email hieronder. Als u wil kunt u ons uw telefoonnummer daarbij doorgeven zodat we u ook kunnen bellen.

Email:

Info@Pilafortis.nl 

Let op: De via dit emailadres verstrekte gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming uitsluitend voor dit doel gebruikt en niet aan derden verstrekt. Wanneer u dit emailadres gebruikt om een bericht te sturen gaat u hiermee akkoord.

NB: Soms worden berichten geblokkeerd door de beveiliging van de website. Wij kunnen dat lastig verhelpen. Mocht u niet binnen een week een reactie krijgen dan zou dit het geval kunnen zijn. U zou ons dan even kunnen bellen.

In geval u ons wil bellen kan dat via nummer 06 – 25 43 19 71. Spreekt u zo nodig aub de voicemail in. Zie ook de praktijkinformatie onderaan deze pagina.

Onze praktijk is een eerstelijns GGZ praktijk en kan daarom niet voorzien in crisissituaties.  Daarom dient u in een crisissituatie contact op te nemen met de dienstdoende huisarts.

Adres en route

 

Bezoekadres: U kunt onze praktijk vinden op de tweede verdieping van Boekhuis de Kleine Tovenaar. Dit ligt aan de Hoekstraat 1a, centraal in kerkdorp Maasniel. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zij-/achterkant van het gebouw. Zie de bordjes op de gevel van het gebouw en bij de zijdeur. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Postadres: Julianalaan 13, 6042JD Roermond

Wachttijd

Update 13-12-2022
De wachttijd voor een eerste gesprek ​is momenteel kort/ een klein aantal weken. Direct aansluitend op het eerste gesprek volgt de verdere behandeling. In bepaalde periodes kan de wachttijd oplopen naar drie maanden. In dat geval hanteren wij altijd een ​korte aan​name-stop, omdat wij anders niet meer op verantwoorde wijze zorg kunnen bieden. U wordt dan terugverwezen naar uw huisarts die u kan verwijzen naar een collega zorgaanbieder in de GGZ. ​Direct na een aannamestop kan het zijn dat de wachtlijst juist even heel kort is en we snel mensen kunnen aannemen.