Contact

Wij zijn helaas telefonisch minder goed bereikbaar. We zijn kleinschalig en meestal in gesprek. Wilt u daarom vooral gebruik te maken van email.

LET OP: Ook als uw huisarts een verwijzing naar ons heeft gestuurd dient u zelf contact met ons op te nemen voor een eerste afspraak. 

Soms worden berichten geblokkeerd door de beveiliging van de website. Wij kunnen dat lastig verhelpen. Mocht u niet binnen een week een reactie krijgen dan zou dit het geval kunnen zijn. U zou ons dan even kunnen bellen.

Praktijkondersteuning@pilafortis.nl (Charlotte en Maayke)

Info@Pilafortis.nl (Maayke)

LET OP: De via dit emailadres verstrekte gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming uitsluitend voor dit doel gebruikt en niet aan derden verstrekt. Wanneer u dit emailadres gebruikt om een bericht te sturen gaat u hiermee akkoord.

Let u even op het volgende:

Huisvesting: Pilafortis is gelegen op de tweede verdieping van Boekhuis de Kleine Tovenaar in Maasniel. De entree vindt u aan de achterzijde van het pand. U vindt deze als u links van de geldautomaten achterom loopt. Bij de toegangsdeur kunt u aanbellen. Hoewel deze toegang niet ideaal is beloven wij u, eenmaal boven, een sfeervolle ontvangst en huiselijke sfeer die u van ons kunt verwachten.

Corona: Face to face contacten zijn mogelijk, mits u geen klachten heeft. Indien u wel klachten heeft kan het geplande gesprek vervangen worden door online contact/ beeldbellen.

NB: Wij respecteren alle cliënten en willen bijdragen aan begrip voor verschillende gedachten, aan respect voor elkaar ondanks deze verschillen en op deze manier aan het verminderen van de last en klachten van onze cliënten.

 

In geval u ons toch wil bellen kan dat via nummer 06 – 25 43 19 71. Spreekt u zo nodig aub de voicemail in. Zie ook de praktijkinformatie onderaan deze pagina.

Onze praktijk is een eerstelijns GGZ praktijk en kan daarom niet voorzien in crisissituaties.  Daarom dient u in een crisissituatie contact op te nemen met de dienstdoende huisarts.

Adres en route

Het bezoekadres van Pilafortis is gelegen op de tweede verdieping van Boekhuis de Kleine Tovenaar. Dit ligt aan de Hoekstraat 1a, centraal in kerkdorp Maasniel. Er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zij-/achterkant van het gebouw. We informeren nieuwe cliënten goed over de bereikbaarheid en toegang tot het gebouw.

Postadres: Julianalaan 13, 6042JD Roermond

 

Wachttijd

Update 27-09-2022
De wachttijd voor een eerste gesprek ​is een aantal weken. Direct aansluitend op het eerste gesprek volgt de verdere behandeling. In bepaalde periodes kan de wachttijd oplopen naar drie maanden. In dat geval hanteren wij altijd een ​korte aan​name-stop, omdat wij anders niet meer op verantwoorde wijze zorg kunnen bieden. U wordt dan terugverwezen naar uw huisarts die u kan verwijzen naar een collega zorgaanbieder in de GGZ. ​Direct na een aannamestop kan het zijn dat de wachtlijst juist even heel kort is en we snel mensen kunnen aannemen.