Aanmeld- / contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  geboortedatum (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  De door u via dit contactformulier verstrekte gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming uitsluitend voor dit doel gebruikt en niet aan derden verstrekt. Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

  Ja, ik ga akkoord

  Contact

  Wij zijn helaas telefonisch minder goed bereikbaar. We zijn kleinschalig en meestal in gesprek. Wilt u daarom vooral gebruik te maken van het contactformulier op deze pagina. In geval u ons toch wil bellen kan dat via nummer 06 – 25 43 19 71. Spreekt u zo nodig aub de voicemail in. Zie ook de praktijkinformatie in de footer.

  Onze praktijk is een eerstelijns GGZ praktijk en kan daarom niet voorzien in crisissituaties.  Daarom dient u in een crisissituatie contact op te nemen met de dienstdoende huisarts.

  Adres en route

  Het bezoekadres van Pilafortis is gelegen op de tweede verdieping van Boekhuis de Kleine Tovenaar. Dit ligt aan de Hoekstraat 1a, centraal in kerkdorp Maasniel. Er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zij-/achterkant van het gebouw. We informeren nieuwe cliënten goed over de bereikbaarheid en toegang tot het gebouw.

  Postadres: Julianalaan 13, 6042JD Roermond

   

  Let u even op het volgende:

  Huisvesting: Pilafortis is gelegen op de tweede verdieping van Boekhuis de Kleine Tovenaar in Maasniel. De entree vindt u aan de achterzijde van het pand. U vindt deze als u links van de geldautomaten achterom loopt. Bij de toegangsdeur kunt u aanbellen. Hoewel deze toegang niet ideaal is beloven wij u, eenmaal boven, een sfeervolle ontvangst en huiselijke sfeer die u van ons kunt verwachten.

  Corona: Face to face contacten zijn mogelijk, rekening houdend met de vereiste preventieve maatregelen in de GGZ. Binnen de behandelkamer hoeft u geen mondkapje te dragen. In geval van klachten verzoeken wij u om dat aan ons kenbaar te maken zodat we het face to face contact kunnen vervangen door online contact/ beeldbellen.

  Buiten de behandelkamer gelden in het pand de regels voor de niet essentiële dienstverlening. In bepaalde perioden betekent dat het dragen van een mondkapje. Tenzij uw psychische klachten dat verhinderen vragen we u om daar bij binnenkomst rekening mee te houden.

  NB: Wij respecteren alle cliënten en willen bijdragen aan begrip voor verschillende gedachten, aan respect voor elkaar ondanks deze verschillen en op deze manier aan het verminderen van de last en klachten van onze cliënten.

  Wachttijd

  Update 01-12-2021
  De wachttijd voor een eerste gesprek ​is een aantal weken. In de tijd varieert dat enigszins  Direct aansluitend op het eerste gesprek volgt de verdere behandeling. In bepaalde periodes kan de wachttijd oplopen naar drie maanden. In dat geval hanteren wij altijd een ​korte aan​namestop, omdat wij anders niet meer op verantwoorde wijze zorg kunnen bieden. U wordt dan terugverwezen naar uw huisarts die u kan verwijzen naar een collega zorgaanbieder in de GGZ. ​Direct na een aannamestop kan het zijn dat de wachtlijst juist even heel kort is en we snel mensen kunnen aannemen.