Contact

 

Voor een aanmeldingen (of ander bericht) kunt u mailen naar: Info@Pilafortis.nl 

Vermeld u in uw emailbericht a.u.b. kort de aanmeldreden en uw telefoonnummer. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie, meestal binnen enkele dagen. Bij grote drukte kan het wat langer duren. Checkt u aub ook uw spam-map want soms komen berichten van mij daarin terecht.

Indien u zich aanmeld voor een individueel traject op grond van klachten kan uw huisarts een digitale verwijzing sturen via Zorgdomein aan: “Pilafortis – Maayke Bal-Pansters GZ Psycholoog BIG”. LET OP: Ook als uw huisarts een verwijzing heeft gestuurd dient u zelf contact op te nemen voor een eerste afspraak. 

NB: De praktijk is kleinschalig. Ik ben meestal in gesprek. Daarom wordt u vriendelijk maar dringend verzocht om de mail te gebruiken. Zo kunt u het snelste een reactie verwachten. 

Let op: De via email verstrekte gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming uitsluitend voor dit doel gebruikt en niet aan derden verstrekt. Wanneer u dit emailadres gebruikt om een bericht te sturen gaat u hiermee akkoord.

 

Verhindering

Bij verhindering dient u uiterlijk 24 uur voor de afspraak te annuleren per email. Zie ook de informatie onder “NO SHOW” op de pagina Tarieven en Vergoeding.

 

Crisissituaties

Ik kan in mijn praktijk niet voorzien in crisissituaties.  Daarom dient u in een voorkomende crisis contact op te nemen met de dienstdoende huisarts.

Adres en route

 

U kunt mijn praktijk vinden op de tweede verdieping van Boekhuis de Kleine Tovenaar. Dit ligt aan de Hoekstraat 1a, centraal in kerkdorp Maasniel. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de zij-/achterkant van het gebouw dus u hoeft uiteraard niet door de grote winkelingang naar binnen.

Zie de bordjes op de gevel van het gebouw en bij de zijdeur. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Postadres: Julianalaan 13, 6042JD Roermond

Wachttijd

Update 20-09-2023
De wachttijd voor een eerste gesprek varieert maar is doorgaans tussen de 4 tot 12 weken. Direct aansluitend op het eerste gesprek volgt de verdere behandeling.

Als de wachttijd langer is dan drie maanden hanteer ik een aan​name-stop, omdat ik anders niet meer op verantwoorde wijze zorg kan bieden. U wordt dan terugverwezen naar uw huisarts die u kan verwijzen naar een collega zorgaanbieder in de GGZ. ​Direct na een aannamestop kan het zijn dat de wachtlijst juist even heel kort is en ik weer snel mensen kan aannemen.